Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring in het spuitwerk bent u bij SprayXpress op het juiste adres. Professionaliteit, service en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij kunnen onder andere uw keuken, meubels, deuren of interieur in de oude staat herstellen, of een geheel nieuwe look geven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen dan komen wij graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken.

Keuken

Het laten spuiten van keukens is iets wat steeds vaker voorkomt. Stel u koopt een nieuwe woning, maar de kleur van de keuken is niet naar uw smaak of wilt u de keuken deuren in een andere kleur? Wij kunnen iets voor u betekenen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan en wij zullen alle mogelijkheden met u bespreken.

Deuren

Heeft u een beschadiging aan uw deur, is de deur verkleurd of tijd voor een nieuwe kleur? Wilt u de deur aan elke zijde een andere kleur omdat het beter bij het interieur past? Alles is bij ons mogelijk, stompe deuren, opdek deuren of deuren met glas, voor alles is een idee.

Overige

Passen de kleuren van onder andere je dressoir, tv meubel, buffet kast of eettafel niet meer bij het interieur? Wij kunnen in elke kleur lakken zodat je interieur weer één geheel word. Ook onder andere verouderde of beschadigde meubels kunnen wij herstellen en voorzien van een nieuwe laklaag. In zowel mat, zijdeglans, hoogglans maar ook tussen gradaties.

Kleuren

Ons kleuren assortiment bestaat uit diverse professionele merken zoals: RAL, NCS, AKZO, RAL-Design, Farrow&Ball, Sikkens, Flexa, Little-Green, Sigma en Histor. Hiermee beschikken wij over alle kleuren en elke kleurencombinatie die er bestaat!

De kwaliteit van de lakken die gebruikt worden bij SprayXpress interieurspuiterij voldoen aan alle Europese DIN/NEN normen. Overigens is ons grote aanbod in lakken milieuvriendelijk.